• Twitter
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Youtube

Wagner speelt voor Sinterklaas


Het is altijd fun om voor Wagner te mogen werken, consumenten zijn enthousiast over de zeer goede smaak, de knapperigheid en de verse ingrediënten. Dit blijkt ook uit de zeer goede conversie die we telkens voor iedere campagne bereiken. Ook dit keer was het weer fun want Wagner speelde voor Sinterklaas!

Instore demonstraties icm Social Media

Onder het motto Wagner speelt voor Sinterklaas hebben we bij diverse organisaties instore Tastings verzorgd. Uitgangspunt was dat de shopper bij aankoop van een of meerdere verpakkingen Piccolinis een cadeauwens mocht doen. De wenst was juist niet voor jezelf, maar voor een ander die je een warm hart toedraagt. De leukste inzendingen werden beloond en de wens ging in vervulling. Deze actie was op spontane wijze gekoppeld aan Facebook.

Hoge verkopen tijdens demonstraties

De actie werd on pack gecommuniceerd en via radiocommercial. Instore was forse ondersteuning met mooi POS materiaal, waaronder een heuse Sinterklaas waar de shopper mee op de foto kon, floorstickers en schapsprekers. Natuurlijk zijn er veel proevers bereikt tijdens de demonstraties en kochten veel shoppers een of meer Piccolinis verpakkingen bij onze promotiestands tijdens de 2 daagse demonstraties!

Zie ook de leuke reactie van Wagner op onze campagnes onder testimonials.

Gerelateerd nieuws


Dr Oetker Near store activatie
Productdemo’s
Consument gevoelig voor verleidingtrucs