• Twitter
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Youtube

Smiths Bugles Instore actie


Nov 25, 2015

Smiths Bugles – Instore demonstratie | Op zaterdag 3 november 2012 en zaterdag 17 november 2012 zijn er door vanderkleijn in meerdere Albert Heijn en Plus supermarkten, instore demonstraties georganiseerd. Deze vonden over het algemeen plaats van 10.30 uur tot 17.00 uur. Hierbij werd het artikel Smiths Bugles Naturel van de firma PepsiCo Nederland gedemonstreerd. Het doel van deze demonstratie was om zoveel mogelijk verkopen van Bugles te realiseren en consumenten te inspireren met het vullen van de chips. Voor de duidelijkheid: de nadruk lag hierbij niet op de verkoop van de vulling. Alle shoppers waren gedurende de demonstratie de doelgroep.

Consumenten konden zelf de Bugles vullen met een van de volgende ingrediënten: Zuivelhoeve Heksenkaas, Nutella Chocopasta en tomatensalsa van het merk PL.

Voor de promotors was het gedurende de demonstraties van belang om de consument te informeren over de samenstelling, de voordelen (USP’s) en de smaak van Smiths Bugles. Tevens attendeerden zij de consument op de geldende actieaanbieding. Bij de Albert Heijn bestond deze actie uit 2 zakken voor € 1,65. Bij de Plus was dit 1 zak voor € 0,87 (normale prijs € 0,97).

De vooraf gestelde target bedroeg gemiddeld 350 proevers per dag in de AH XL winkels. Bij de overige winkels lag dit aantal iets lager, namelijk op 275 proevers gemiddeld per dag.

Gerelateerd nieuws


Mentos Nowmints instore
Klene Suikervrije Drop
Productdemo’s