• Twitter
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Youtube

Duyvis Oven Roasted


Instore Demonstratie Duyvis | In week 16 van 2013 hebben wij bij VanderKleijn wederom een grote actie verzorgd bij Albert Heijn voor het Duyvis Oven Roasted assortiment van PepsiCo.

Demo’s scoorden ver boven target

De focus lag bij deze actie op het proberen is overtuigen principe. De bezoekers kregen de Oven Roasted duyvis nootjes te proeven en werden door de verrassende smaken overtuigd om tot aankoop over te gaan. Met deze actie heeft VanderKleijn alle verwachtingen ruimschoots overtroffen. Wij scoorden 200% boven target wat betreft het aantal proevende shoppers en ruim 60 % meerverkoop boven op het target.
Deze resultaten naar aanleiding van onze instore demonstratie, overtroffen zelfs een eerdere succesvolle Duyvis instore demonstatie actie rondom de feestdagen van 2012.

Zorg dat de details kloppen

Alles klopte tot in de details tijdens deze demonstratie in de Albert Heijn winkels. Dit is het bewijs dat het nog steeds mogelijk blijft om met een instore demonstratie een zeer goede actie neer te zetten. Met resultaat en effect in de verkoop aantallen! Dit actiemodel wat betreft aanpak zal als voorbeeld gaan dienen voor meer acties binnen de categorie snacks & zoetwaren dit jaar. Waardoor deze acties ook resultaten zullen boeken waar zowel wij als onze opdrachtgevers erg blij van worden!

Gerelateerd nieuws


Lays Maak de Smaak The Battle
Quaker Cruesli
Orienteren in de winkel