• Twitter
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Youtube

Duyvis Heat&Eat


Introductie Duyvis Heat&Eat | een zeer impactvolle shopper activatie op de winkelvloer.

Heat&eat is geheel nieuw in het assortiment van Duyvis. De Heat&eat product range bestaat uit verschillende smaken warm te maken nootjes voor bij de borrel of voor bij het snackmoment. VanderKleijn Promoties verzorgde in week 50 en 52 van 2013 twee verschillende activaties voor PepsiCo. Het winkelend publiek kon tijdens deze twee weken massaal bij Albert Heijn vestigingen terrecht om de nootjes zelf te proeven en tot aankoop over te gaan.

Om de gestelde doelen vanuit Pepsico te behalen en handig te profiteren van de enorme traffic/ bezoekerstoename tijdens de feestdagen, werd onder andere gebruik gemaakt van 2 brandpromotors die gelijktijdig in de grotere vestigingen aan het samplen waren! Om de bezoekers extra attent te maken op onze aanwezigheid hebben wij gesampled vanaf een branded demonstratie unit met magnetrons. Tevens plaatsten wij second placements in alle vestigingen om de shopper journey nog duidelijk te maken en te laten zien.

VanderKleijn heeft ook gezorgd dat Heat&eat te proberen was tijdens de Huishoudbeurs in 2014. Bekijk het filmpje van duyvis op de Huishoudbeurs in januari 2014 hier

 

EXTRA actie in de laaste week van 2013.

Introductie Lay’s Pops bij AHXL “Thema eilanden” | Specifiek voor AH XL werd door PepsiCo in de laatste week van het jaar fors ingezet qua promotie bij Albert Heijn de Thema eilanden. Met de inzet van een team jonge, actieve en enthousiaste VanderKleijn brandpromotors mag ook hier van een erg geslaagde actie worden gesproken.

 

Gerelateerd nieuws


Dr Oetker Near store activatie
Consument gevoelig voor verleidingtrucs
Smiths Bugles Instore actie