• Twitter
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Youtube
Slide background

Sales & Merchandising


Een optimale presentatie en verkrijgbaarheid op ‘point of purchase’ zorgt voor een betere zichtbaarheid en daarmee een snellere rotatie. Immers, het product moet verkrijgbaar en zichtbaar zijn wil de consument het kunnen kopen.

Optimaliseren verkrijgbaarheid
VanderKleijn optimaliseert de verkrijgbaarheid van uw producten. Uw (nieuwe) product kan wel opgenomen zijn in het assortiment op hoofdkantoor niveau, dat hoeft niet te betekenen dat u in elk filiaal verkrijgbaar bent. Onze vertegenwoordigers bezoeken voor u de winkels, kijken of het product verkrijgbaar is en overtuigen de verantwoordelijken om uw product(variant) op te nemen of het aantal facings uit te breiden.

Direct contact met de winkels
Bent u op zoek naar nieuwe kanalen om uw product of dienst te verkopen? Ook dit verzorgen onze vertegenwoordigers! Denkt u aan de inkoop van displays, opname in het assortiment, etc. Onze vertegenwoordigers weten als geen ander retailers te overtuigen voor uw product te gaan.

POS-materiaal plaatsen en schapsombouw
Wanneer uw product beter zichtbaar is, wordt het ook beter verkocht. VanderKleijn heeft een ervaren poule merchandisers welke dagelijks onderweg zijn voor diverse opdrachtgevers. Wij plaatsen POS-materiaal, trainen verkopers en bouwen schappen om.
Het logistieke traject nemen wij graag voor u uit handen, zodat alles door 1 partij wordt gerealiseerd. Hierdoor nemen uw kosten af, worden de communicatielijnen verkort en de kans op fouten aanzienlijk verkleind.